272 122 122 71 výdejních míst s odběrem zdarma
Přihlášení
Přihlášení
Zapomenuté heslo
Registrovat
Přihlášení
Zapomenuté heslo
Registrovat
Košík
0
Váš košík
Cena celkem: 0 Kč

Russell Hobbs 25630-56 Pomalý hrnec Sous Vide

pomalý elektrický hrnec • vnitřní keramická nádoba o objemu 6 l • 3 programy (pomalé vaření, vaření metodou Sous Vide, pečení s teplotní sondou) • nastavitelná teplota • časovač • víko z tvrzeného skla • displej s dotykovými tlačítky • tepelně izolovaná madla • protiskluzové nožičky • příslušenství – teplotní sonda, vyjímatelná mřížka • příkon 350 W

Záruka
Buďte déle bez starostí a využijte prodloužené záruky
rok záruky navíc
329 Kč
Více o zárukách
Skladem 5 a více kusů, ihned k odeslání
HomeCredit
Využijte naši férovou kalkulačku splátek
na splátky od
238 Kč
členové expert klubu získají 239 bodů za tento produkt
2 382 Kč

Bezpečný provoz

 

Pomalý hrnec Russell Hobbs 25630-56 je všestranným spotřebičem, který najde své uplatnění v každé domácnosti.

Vzhledu hrnce vévodí černá barva, která působí elegantním dojmem. Pro dosažení potřebné stability je základna opatřena protiskluzovými nožičkami.

Při servírování pokrmů přijde vhod rukojeť na poklici a také tepelně izolované boční úchyty. Poklice z tvrzeného skla vám umožní kdykoli zkontrolovat, zda je jídlo již připraveno či nikoli.

Russell Hobbs 25630-56 Protiskluzové nožičky

Prostorná keramická nádoba

Hrnec se může pochlubit celkovým objemem až 6 litrů. V případě pomalého vaření pohodlně připravíte až 6 porcí současně. Vnitřní keramickou nádobu je možné jednoduše vyjmout. Během používání spotřebiče lze bezpečně uzamknout poklici, a to s pomocí speciálního mechanismu.

Po skončení vaření můžete hrnec i poklici bez obav mýt v myčce nádobí.


Vybírejte ze 3 programů

 

K dispozici máte celkem tři programy. Program pro pomalé vaření je vhodný především pro přípravu omáček, polévek a dušení masa. Do vnitřní nádoby stačí vložit veškeré suroviny, nastavit požadovanou teplotu a zahájit vaření.

Další možností je metoda Sous Vide, v rámci které připravíte vakuově zabalené pokrmy ve vodní lázni s přesně řízenou teplotou. Skvěle se hodí především pro přípravu masa, které tak zůstane dokonale šťavnaté.

Posledním programem je pečení s teplotní sondou, kterou zapíchnete do masa a spotřebič po celou dobu kontroluje teplotu uvnitř masa. Již se tedy nestane, že drůbež či steak během pečení příliš vysušíte.

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide metoda

 

Praktické příslušenství

Russell Hobbs 25630-56 Teplotní sonda

Prostřednictvím displeje s dotykovými tlačítky nastavíte vhodný program, teplotu a celkovou dobu ohřevu. Zejména při použití programu pro pomalé vaření zajisté oceníte funkci pro udržení teploty. Jídlo tak budete vždy servírovat dostatečně teplé.

Součástí vybavení je teplotní sonda a vyjímatelná mřížka, která je určena pro přípravu jednotlivých porcí pokrmů metodou Sous Vide.

Příkon pomalého hrnce Russell Hobbs 25630-56 činí 350 W.


Přidat do porovnání
ID: 100002126593