Pomalé hrnce
Hitem současnosti jsou díky zdravé přípravě jídla pomalé hrnce. Podstatou pomalého vaření je příprava pokrmů při nízké teplotě. Hlavní výhodou je, že si jídlo zachová své výživové hodnoty, vitamíny a vysokou kvalitu. I přesto, že vaření trvá až 10 hodin, pokrm neztratí svou chuť ani živiny. Díky nízkým teplotám nedochází k odpařování a jídlo bude dokonale šťavnaté. Pomalý hrnec je ideální k přípravě silných vývarů, poctivých gulášů i všech druhů mas. Během přípravy jídla se nemusíte o nic starat, a proto můžete hrnec večer zapnout a po probuzení máte vařeno. Díky nízkým teplotám se pokrm nepřipálí a nedochází k odpařování. Velkou výhodou je také značná úspora elektrické energie, která je oproti troubě či sporáku skutečně výrazná.
Filtr
Pomalý hrnec s kapacitou 3,5 l, uvaří až 4 porce jídla, obsahuje vyjímatelný kastrol, který se dá použít na plynovém nebo elektrickém vařiči pro...
1 679 Kč
elektrický hrnec • objem 3,5 l • 3 teplotní nastavení • tlačítkové ovládání • popisovatelný povrch • keramický hrnec • skleněné víko • příkon 200 W
840 Kč
pomalý hrnec • objem 6,5 l • 3 provozní režimy – low, high, keep warm • nastavení času 30 minut – 12 hodin • vyjímatelná nádoba • skleněné víko •...
1 990 Kč