Pomalé hrnce
Hitem současnosti jsou díky zdravé přípravě jídla pomalé hrnce. Podstatou pomalého vaření je příprava pokrmů při nízké teplotě. Hlavní výhodou je, že si jídlo zachová své výživové hodnoty, vitamíny a vysokou kvalitu. I přesto, že vaření trvá až 10 hodin, pokrm neztratí svou chuť ani živiny. Díky nízkým teplotám nedochází k odpařování a jídlo bude dokonale šťavnaté. Pomalý hrnec je ideální k přípravě silných vývarů, poctivých gulášů i všech druhů mas. Během přípravy jídla se nemusíte o nic starat, a proto můžete hrnec večer zapnout a po probuzení máte vařeno. Díky nízkým teplotám se pokrm nepřipálí a nedochází k odpařování. Velkou výhodou je také značná úspora elektrické energie, která je oproti troubě či sporáku skutečně výrazná.
Filtr
pomalý elektrický hrnec • vnitřní keramická nádoba o objemu 6 l • 3 programy (pomalé vaření, vaření metodou Sous Vide, pečení s teplotní sondou) •...
1 849 Kč
Pomalý hrnec s objemem 6 l, materiál hrnce: hliník, funkce: časovač, displej, napařovač pro ohřev zeleniny, regulace teploty, vyjímatelná nádoba a...
899 Kč
pomalý hrnec • příkon 250 W • objem nádoby 5 l • 3 stupně výkonu (2 stupně vaření, 1 stupeň ohřívání) • vyjímatelná nádoba s povrchem...
2 090 Kč
CONTENT HERE