Pomalé hrnce
Hitem současnosti jsou díky zdravé přípravě jídla pomalé hrnce. Podstatou pomalého vaření je příprava pokrmů při nízké teplotě. Hlavní výhodou je, že si jídlo zachová své výživové hodnoty, vitamíny a vysokou kvalitu. I přesto, že vaření trvá až 10 hodin, pokrm neztratí svou chuť ani živiny. Díky nízkým teplotám nedochází k odpařování a jídlo bude dokonale šťavnaté. Pomalý hrnec je ideální k přípravě silných vývarů, poctivých gulášů i všech druhů mas. Během přípravy jídla se nemusíte o nic starat, a proto můžete hrnec večer zapnout a po probuzení máte vařeno. Díky nízkým teplotám se pokrm nepřipálí a nedochází k odpařování. Velkou výhodou je také značná úspora elektrické energie, která je oproti troubě či sporáku skutečně výrazná.
Filtr
pomalý hrnec • objem 7,5 l • časovač • příprava 10 porcí jídla • příkon 320 W • hmotnost 6,8 kg • dva stupně vaření • ohřev jídla • udržování v teple...
2 691 Kč
pomalý hrnec • příkon 210 W • objem 3,5 l • 3 stupně indenzity • časovač 0,5 až 20 hodin • displej • udržování teploty • vyjímatelná vnitřní nádoba s...
2 032 Kč
pomalý hrnec • objem 6,5 l • vnitřní varná nádoba s nepřilnavým povrchem (lze použít i na pečení a na plynové, elektrické či indukční varné desce) •...
2 882 Kč
pomalý elektrický hrnec • objem 3,5 l • vyjímatelná keramická nádoba • 2 teplotní nastavení • časovač • funkce Keep Warm až na 6 hodin • technologie...
1 199 Kč