Parní hrnce
Vaření v parních hrncích má celou řadu nezpochybnitelných výhod. Připravovat v nich můžete širokou škálu pokrmů – od masa a zeleniny přes přílohy až po omáčky. Jídlo je přitom vždy chutné a také zdravé. Na rozdíl od klasického tepelného zpracování se totiž vařením v páře z ingrediencí nevytrácí žádné důležité živiny. Jedná se proto o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování potravin.
Výhodou parních hrnců je i fakt, že tyto praktické malé spotřebiče dokážou pracovat velmi rychle. Vaření je navíc s nimi i velice snadné, bez problému je tak zvládnou používat i méně zkušení kuchaři.
Filtr
pomalý hrnec • příkon 145 W • objem nádoby 2 l • 3 provozní režimy • světelná kontrolka • vyjímatelná keramická nádoba • víko z temperovaného skla •...
699 Kč
parní hrnec • příkon 800 W • objem 9 litrů • manuální časovač až na 60 minut • 3× miska • miska na rýži s objemem 1 litr • vnější plnění vody •...
1 239 Kč