sous-vide vařič • 2 zip-lock sáčky v balení • příkon 1200 W • IPX7 • teplota 20–95 °C • minimální výška vody 11 cm • maximální objem vody 15 l • pumpa 8,5 l/min
Nové kulinářské obzory |
|
Už jste slyšeli o metodě přípravy jídel sous-vide? Její podstatou je uzavření pokrmu, typicky masa, do vakua a pak jeho pomalé vaření při relativně nízké teplotě. Jídlo si tak zachová barvu, tvar, ale zároveň se rozpadá na jazyku. Dalšími výhodami je zachování vitamínů a minerálů, navíc je celý proces velmi jednoduchý, protože nevyžaduje vaši neustálou přítomnost. Všechny tyto výhody objevíte s Lauben Sous Vide Stick SV01. Jednoduchý vařič připevníte ke stěně hrnce a on se pak postará o všechno ostatní. Součástí balení jsou dva zip-lock sáčky, které můžete používat opakovaně. Pak už stačí jen stisknout jedno tlačítko. |
Pokaždé skvělý výsledek |
|
Výhodou vaření sous-vide je, že bez ohledu na své kulinářské umění dostanete vždy stejně skvělý výsledek. Jídlo není možné připálit nebo vysušit. Vysoký výkon 1200 W se postará o rychlé ohřátí vody na požadovanou teplotu a tichá pumpa pak o její neustálou cirkulaci. Podle druhu připravovaného jídla si jednoduše nastavíte teplotu v rozsahu 20 – 95 °C a vařič ji poté reguluje s maximální odchylkou 1 %. |
Vaří za vás |
Stačí nádoba o hloubce alespoň 11 cm, stisk jednoho tlačítka a všechno ostatní hlídá Lauben Sous Vide Stick SV01 za vás. Při vaření s se nemusíte bát opustit místnost. Zařízení disponuje ochranou proti přehřátí, proti nízkému stavu hladiny vody a je samozřejmě zcela vodotěsné. Spodní část je z bezpečné nerezové oceli a držadlo příjemné na dotyk. Díky oválnému tvaru a textilnímu obalu ho uskladníte v kterékoliv kuchyni.s |