Potraviny v bezpečí |
Jak prodloužit trvanlivost potravin bez zbytečné chemie a bez chlazení, které nemusí být vždy dostupné? Odpověď zní: vakuum. S vakuovačkou Laica VT3205 SLIM odstraníte přebytečný vzduch, čím prodloužíte trvanlivost potravin až na čtyřnásobek. Oxidace se v hermeticky uzavřeném prostoru výrazně zpomaluje, zároveň se snižuje kazivost potravin a zpomaluje růst bakterií. Potraviny zůstávají křupavé a nevysychají. To je ideální nejen pro dlouhodobé uskladnění, ale například i při cestování. Magnety ve spodní části přístroje slouží k upevnění ke kovovým povrchům např. na ledničku, díky čemuž máte přístroj vždy po ruce. Přístroj je rovněž malý a skladný, díky čemuž nezabere v kuchyní příliš místa, lze ho snadno brát na cesty. Jako příslušenství se k němu dodává jedna role fólie o rozměrech 25×600 centimetrů. Dále lze využívat role do maximální šířky 30 centimetrů. |
Snadno a rychle |
|
Práce s přístrojem je snadná a jednoduchá. Má integrovaný řezák rolí, díky čemuž si z role o rozměrech do 30 centimetrů odříznete jen tolik, kolik potřebujete. Pak jen necháte pracovat pumpu s výkonem 9 litrů za minutu a na konci folii svaříte. Podtlak 600 mbar se postará o spolehlivé odstranění přebytečného vzduchu, který napomáhá zkáze potravin. Přístroj nabízí 2 rychlosti odsávání: pro normální a jemné potraviny, u kterých je například nutné zachovat křupavost. Manuální vakuování vám nad procesem dává naprostou kontrolu. |