Nová dimenze vaření |
|
![]() |
Gorenje BMX201AG1BG není pouze mikrovlnná trouba sloužící k rychlému ohřevu pokrmů. Spojením výhod mikrovln a grilu zažijete zcela nové dimenze vaření. Budete ohromeni rychlejším vařením menších kousků masa, pizzy a dalších pokrmů, které je třeba uvařit zároveň jim vytvořit křupavou kůrku. Manuálním naprogramováním každého kroku procesu vaření můžete vařit po etapách. Například v prvním kroku se můžete rozhodnout pro vaření mikrovlnami, dále pro zapékání grilem nebo kombinací mikrovln a grilu. Také můžete nastavit nejprve rozmrazování jídla a jeho následné vaření. Když aktivujete režim StepBake, mikrovlnná trouba automaticky změní kroky, takže to nemusíte dělat ručně. |
Luxusní provedení |
|
Vnitřek mikrovlnné trouby je vyroben z nerezové oceli, která přispívá k vynikajícím výsledkům vaření. Nerezová ocel zlepšuje cirkulaci mikrovln ve vnitřním prostoru trouby a usnadňuje čištění. Dobrý dojem na vás přístroj udělá při každém kontaktu. Díky moderní senzorové technologii nabízí mikrovlnná trouba čisté a jednoduché dotykové ovládání. Dokonale hladká ovládací plocha poskytuje elegantní vzhled a usnadňuje čištění trouby. A potěší i takové detaily, jako je možnost vypnout zvuk oznamující konec přípravy. |
![]() |
Snadná údržba |
|
![]() |
Vnitřek trouby lze jednoduše vyčistit díky AquaClean funkci. Do skleněného hrnku, odolnému vůči vysokým teplotám nalijte vodu z vodovodu, vložíte do trouby a aktivujete program AquaClean. Vzniklá pára změkčí nečistoty na stěnách trouby. Na konci programu troubu jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. |
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.