pec na pizzu • 2 kameny • nastavitelný termostat do 400 °C • časovač • žáruvzdorná kamenná deska o průměru 31 cm • dvojitý topný článek • hliníková paleta pro pizzu • nedochází k úniku kouře a jiných pachů • 1200 W
Domácí pec na pizzu |
|
G3Ferrari G1003210 Napoleta vám umožní připravit si chutnou originální pizzu stejným způsobem, jakým se připravuje v pizzeriích. Je to domácí pec na pizzu, se kterou vykouzlíte tradiční italskou pizzu za 5 minut! Díky vysoké teplotě bude patrný rozdíl mezi použitím této domácí pece a obyčejné trouby. Nepoznáte rozdíl od tradičních pecí na dřevo se speciálním tvarem, které jsou nezbytné pro přípravu této tradiční italské pochoutky. Díky vysokým teplotám pečení (až 400 °C) je tato pec schopna připravit pizzu bez vysušení omáčky, což zaručuje stejný výsledek jako v nejlepších neapolských pizzeriích. Nepotřebujete ale velké prostory, ani zvláštní dovednosti a zkušenosti. Díky systému pečení se dvěma žáruvzdornými kamennými deskami dá použít k přípravě vynikajících tradičních tigelle emiliane nebo piadine romagnole a k přípravě toastů, koláčů, dortů a lahodných sendvičů. Všechny tyto a mnoho dalších receptů najdete v kuchařce. Tento malý spotřebič tak bude mít na vaše vaření velký dopad a budete si díky němu připadat jako na dovolené v Itálii! |
Snadné použití |
|
Součástí balení je kniha receptů, díky čemuž se můžete pustit do objevování zcela nových kulinářských obzorů. Nastavitelný termostat (max. 400 °C) a časovač na 5 minut vám pomohou s dosažením a udržením správné teploty. Stačí jen sledovat světelný indikátor provozu a pak umístit suroviny na žáruvzdorné kameny o průměru 31 centimetrů a nechat pracovat příkon 1200 W. |