sušička potravin • příkon max. 1000 W • průměrný výkon 200–500 W • teplotní rozsah 30–70 °C (po 5 °C) • časovač 1–48 h (po 1 h) • digitální ovládání • součástí balení 5 sít, 1 síťka, 1 fóliová miska • možnost rozšířit až na 30 sít
Usuší spoustu druhů potravin |
|
Patříte mezi nadšené zahrádkáře a přemýšlíte, jak spolehlivě uchovat ovoce, zeleninu či bylinky? Jste vášnivými houbaři a chcete mít dostatečnou zásobu své oblíbené ingredience i v zimě? Anebo chcete žít zdravě a preferujete tzv. raw stravu? Ať už je vaším případem cokoliv z uvedeného, Ezidri FD1000 ULTRA DIGITAL je zařízením přesně pro vás. Jedná se totiž o výkonnou sušičku potravin, která svým výkonem a funkcionalitou uspokojí i velmi náročné uživatele. K jejím přednostem patří přehledné digitální ovládání, možnost nastavení teploty v rozmezí 30–70 °C či kvalitní termostat. O to, aby probíhalo sušení vašich potravin rovnoměrně, se u této sušičky stará patentovaný systém rozvodu teplého vzduchu. Ten mezi jednotlivými síty díky vestavěnému ventilátoru cirkuluje, a tak je teplota všude stejná. |
Extra kapacita |
|
Jednou z hlavních předností této sušičky potravin je její vysoká kapacita. Kulatá síta se totiž pyšní velkým průměrem 39 cm, přičemž jich zde máte k dispozici celkem pět. To však stále není všechno – v případě potřeby si můžete kapacitu sušičky ještě rozšířit, neboť je možné i dokoupení dalších sít. Jejich maximální počet je přitom třicet. Skvělé navíc je, že počet sít, které se sušičkou využíváte, nemá žádný vliv na kvalitu sušení. Možnosti využití této sušičky potravin dále rozšiřuje i doplňkové příslušenství, jako jsou fóliové misky (pro sušení pastovitých náplní, jako je ovocné, zeleninové či jogurtové pyré) či síťky (pro sušení malého bobulovitého ovoce nebo křehkých surovin, jako jsou bylinky či čajové lístky). |
Zvolte optimální parametry sušení |
|
Ať už máte v plánu sušit ovoce, maso, anebo květiny, můžete si u sušičky Ezidri FD1000 ULTRA DIGITAL jednoduše nastavit všechny potřebné parametry. V prvé řadě si máte možnost vybrat teplotu sušení, a to v rozmezí od 30 až do 70 °C (v krocích po 5 °C). A kromě toho si můžete zvolit i délku sušení, přičemž máte k dispozici intervaly od 1 až do 48 hodin (v krocích po hodině). V rámci nastavení teploty a délky sušení je vždy potřeba zohlednit typ surovin a stupeň vlhkosti. Jakmile doba sušení uplyne, zařízení pokračuje v sušení při teplotě 30 °C, což zabraňuje opětovné rehydrataci již usušených potravin. |