Electrolux usnadňuje pečení pomocí funkce PlusSteam
Pečivo se zlatavou kůrkou, křupavá vánočka a nádherná vůně – to je cílem nejedné hospodyňky, která se pouští do pečení pečiva a cukroví. Společnost Electrolux se rozhodla, že v tomto směru vyjde svým zákazníkům co možná nejvíce vstříc. Vyvinula proto technologii PlusSteam, která dokáže vytvořit na povrchu pečiva křupavou zlatavou kůrku. |
Technologií PlusSteam jsou opatřeny některé multifunkční trouby Electrolux. Pomocí horkého vzduchu se na začátku pečení vytvoří v troubě dostatečné množství páry. Těsto díky páře dokyne a na pečivu se hned na začátku pečení vytvoří křupavá zlatavá kůrka. Těsto uvnitř zůstává přirozeně nadýchané, lehké a měkké. V nabídce Expert.cz jsou funkcí PlusSteam vybaveny například trouby Electrolux EOB5454TOX a Electrolux EOB3454AOX. |
Parní pečení
Jak funkce PlusSteam funguje v praxi? |
Na dně trouby Electrolux s režimem PlusSteam se nachází zásobník, do kterého stačí před začátkem pečení nalít požadované množství vody. Po pěti minutách od zapnutí je trouba připravena na vložení těsta, které je vhodné péct v režimu Horkovzdušné pečení / PlusSteam. V případě vánočky stačí péct těsto při teplotě 200 °C přibližně 35 minut. |
Systém UltraFan Plus pro rovnoměrné pečení |
Milovníci práce v kuchyni jistě ocení také funkci UltraFan Plus. Díky extra velkému ventilátoru a speciálně vedenému vzduchu v troubách, které jsou tímto systémem vybaveny, dosáhnete rovnoměrného upečení svého pokrmu, ať už jídlo umístíte do kterékoliv její části. Některé modely jsou také vybaveny katalytickým povlakem, který absorbuje a oxiduje mastnotu a usnadňuje čištění. |
Související kategorie