Účinný způsob konzervace potravin
Sušení je jedním z účinných způsobů prodloužení trvanlivosti potravin, aniž by došlo ke snížení jejich výživových hodnot. Se sušičkou potravin ECG SO 570 můžete takto upravit nejen ovoce a zeleninu, ale také maso, bylinky na čaj a či do polévek a mnoho jiného. A v případě, že se jedná o vaše domácí produkty, máte jistotu, že v nich nejsou přítomny žádné přídavné látky a navíc budou vždy skvěle chutnat.
Bohaté vybavení
Ve výbavě se nachází pět sušicích plat o průměru 30,4 cm. Teplotní rozsah pro sušení se pohybuje od 35 do 70°C - o rovnoměrné rozložení tepla se postará přítomný ventilátor.
Můžete také využít praktickou funkci časovače a nechybí zde ani důležitá ochrana proti přehřátí přístroje.
Dobroty pro každou příležitost
Ovládání sušičky provádíte pomocí tlačítek - veškeré nastavení se zobrazuje na digitálním displeji. Pro pohodlnější obsluhu je vybavena protiskluzovými nožičkami.
Ať už budete sledovat televizi nebo obsluhovat návštěvu, s ECG SO 570 budete mít vždy připraveno něco dobrého na zub.
LED (light emitting diode) je obrazová technologie využívající podsvícení diodami emitujícími světlo. Využití této technologie přispívá k vysokým úsporám energie a ke dlouhé životnosti osvětlení.
Udává nejvýše dosažitelný přikon spotřebice z elektrické sítě. Hodnota je dána součinem napětí spotřebiče a jeho proudovým odběrem.